Open Monumentendag Bronckhorst 2021

Molenaars Rieks Eggens en Joop Rutten van de Bronkhorster Molen mochten bijna 80 bezoekers ontvangen tijdens de Open Monumentendag, zaterdag 11 september. Het was een drukke maar gezellige dag.

Het weer werkte goed mee, verschillende bezoekers kwamen op de fiets. In totaal hebben 5647 bezoekers de 32 te bezoeken open monumenten van de gemeente Bronckhorst bezocht. Een aantal waar de organisatie zeer tevreden mee mag zijn.

Het spel: Rondje Bronckhorster Open Monumenten

Nodig: Een dobbelsteen en elke speler een pion. Spelregels: Degene met de hoogste worp begint. Om de beurt werpen, ga evenveel vakjes vooruit als het cijfer. Kom je op een vakje Hoofdpartner dan mag je nog een keer werpen. Wie precies op het vakje Finish komt is winnaar. Schiet je er voorbij, doe de korte ronde weer tot je op Finish staat.

Download het spel om te printen en te spelen.