Kerstster in Bronkhorster molenwieken

 

Marco Vollenberg uit Dieren maakte een serie foto’s op het moment dat de molenaars de ster in de wieken zetten. Hij gebruikte hiervoor de techniek ‘lomography’: een analoge, experimentele en creatieve fotografie.

Met miljoenen leden en vrienden over de hele wereld omvat het concept van ‘lomography’ een interactief, levendig en soms zelfs gekke manier van leven. Met steeds meer verzamelde innovatieve camera’s, instant producten, films, lenzen en fotografische accessoires willen de leden fotografie als een inventieve aanpak om te communiceren bevorderen.

Met de beste wensen voor 2021 stuurde hij een mail met een link naar zijn ‘lomo-home’ die naar de foto’s van dit testrolletje verwijst en die hier te zien zijn.

Bekijk hier Marco’s foto’s van het plaatsen van de kerstster.