Deelnemers Molen-Motor-Rit genieten van lunch bij Bronkhorster Molen

Op 5 september hielden vrijwilligers van Molenstichting De Koe in Ermelo, een achtkantige stellingmolen die als korenmolen in gebruik is, een motortoerrit. Dit was de tweede editie, na een succesvolle start een jaar eerder. Het thema was ‘toeren en molens’ en een groep vrijwilligers en sponsoren zorgden die dag voor de inwendige mens.
Voor de verschillende stops in de route werden molenlocaties gezocht en gevonden. Voor de lunch stond een bezoek aan onze Bronkhorster Molen op het programma. Een groep van ruim vijftig motorrijders parkeerde hun motoren in de bermen bij de molen en dat was een indrukwekkend gezicht. Na een gezellig uurtje vervolgden de deelnemers hun route.

Een impressie van de lunch is hier te bekijken …